Dije Demiri Frangu: Neroni sërish shetit Romën

dije demiri frangu diella çitaku
Neroni sërish shetit Romën 
Dhe urinon udhëve të botës
Me kapelën funerare të vënë anash mbi sy
E me dy prostituta krahëve gajaset 
Shëtit dhe më vështron deri në palcë më sheh
E bota vetëm gogësinë
Unë as për shtalba më nuk ndezi zjarr
Bota e mbushur urrejtje
Gogësinë 
Dhe ndot ajrin me gogësimën e saj