Edhe pesë autore me antologji personale në Kolanën “Safo”

safo

Nga sot, nëpër librari do të mund t’i gjeni edhe pesë libra të tjerë të kolanës “SAFO”, të Shtëpisë Botuese “Bard Books”.

Kolana Safo që u kushtohet vetëm poeteshave shqiptare me kuratore Donika Dabishevcin, pasurohet me antologjitë personale: “Gabimi i shisave” nga Dije Demiri Frangu, “Bima ime e kuqe” nga Flora Brovina, “Guxo mos më duaj prapë” nga Rita Petro, “Po të due unë” nga Arjola Zadrima dhe “Zoti më dashuron mua”, nga Sibel Halimi .

Kolana “SAFO” ka për qëllim publikimin dhe promovimin e poeteshave shqiptare, nëpërmjet përzgjedhjes së 50 poezive të secilës prej tyre, duke i dhënë kështu librit, karakterin e një antologjie personale.

Më parë në këtë kolanë janë botuar librat e Donika Dabishevcit, Ledia Dushit, Ilire Zajmit, Manjola Brahajt dhe Lindita Ahmetit.

ObserverKult

Lexo edhe:


NË DUAR TË LEXUESVE KOLANA “
SAFO”