Eli Fara & Kastriot Tusha: Një tjetër tani dashuron… (teksti dhe kënga)

A e mban mend kur më ke parë, tani mua s’më kujton
gjithë gëzimet i harrove, dhe një tjetër dashuron.
Mos pandeh se s’gjej një tjetër, që ta ketë syrin e zi
veç buzëqeshja jote e ëmbël
më treti më bëri hi, më treti më bëri hi.

Ti mos pandeh se s’gjej një tjetër
që ta ketë syrin e zi ,
veç buzëqeshja jote e ëmbël
më treti më bëri hi, më treti më bëri hi.

Ti mos pandeh se s’gjej një tjetër
që ta ketë syrin e zi ,
je e vogel ke të drejtë prandaj zë e mban mëri,
prandaj zë e mban mëri.

Ç’u u fishkën lulet e para, por të ngrohta janë në gji
të pres k’ta të mbuloj dëbora, tani vjen behar i ri.

Ëndërrova shumë gjatë dhe pandeh sikur fle
hap’ sytë dhe zgjohu asgjë tjetër ti nuk le.

A e mban mend ti kur më ke parë, tani mua s’më kujton
gjithë gëzimet ti harrove, dhe një tjetër dashuron.

Ti mos pandeh se s’gjej një tjetër
që ta ketë syrin e zi ,
je e vogel ke të drejtë prandaj zë e mban mëri,
prandaj zë e mban mëri. Tani vjen behar i ri.

LEXO EDHE: Redon Makashi: Do jetoj dhe unë pa ty (teksti dhe kënga)