Entela Tabaku: Kur thu Shkodër, ke thanë zemër…

entela tabaku

kur thu Shkodër
ke thanë zemër
dhe zemra asht e çuditshme
mbahet me gjak
por rreh me ndjenja
dhe gjaku nuk bahet ujë
nuk zhbahet
nuk shpiket
kur vdesim veç ngrin
shkrihet
si ndjenjat

kur m’thu Shkodër
m’ke thanë
zemër

ObserverKult