Flori: Ku gabum… (teksti dhe kënga)

Më pyet ku gabum
A thu se faj kam vetëm unë
Ne njoni-tjetrin
E ndëshkum
Dhe pse jemi dasht’
Shumë jemi dasht’

Me trupin mbështet në mur,
m’thoje
brenda vetës të kam unë
Ashtu gjithmonë unë ty ka me
t’kujtu
Sa shumë jemi dasht’
Ne jemi dasht’

Ti e di
Nuk mundem dot
Me t’pa ty me një tjetër sot
Ma ke thënë dhe ti njësoj
Do të dua sa jetoj.

S’di si t’ja boj
Me ty unë
Ti nuk më kupton
S’di si me ja bo…
Me ty unë
Na ndan na bashkon

Nuk di si t’ja boj
Me ty unë
Ti nuk më kupton
S’di si me ja bo…
Me ty unë
Na ndan, na bashkon
Pa u pa,
Sa e vështirë për mu
Pa u pa.

Je ti që
na bashkon
dhe na ndan
Ti thua se jam unë
se jam unë…
Ti nuk fal
Njësoj dhe unë si ty,
Jo nuk fal

Dhe pse gabimet
ne i bëjmë
të ndarë
Të dy u pendum
Ku gabum

Ti e di
Nuk mundem dot
Me t’pa ty
me një tjëtër
sot

Ma ke thënë dhe ti
njësoj
Do të dua sa jetoj

S’di si t’ja boj
Me ty unë
Ti nuk më kupton
S’di si me ja bo…
Me ty unë
Na ndan, na bashkon.

Flori Mumajesi

——————————————————————-

LEXO EDHE: FLORI & ARGJENTINA: KU ISHE TI KUR UNË KËRKOJA PAK DASHURI?(TEKSTI DHE KËNGA)

Ku ishe ti kur më shikonin mua në sy?
Ku ishe ti kur më dënonte zoti për ty?

Ku ishe ti që të më thoje se jam gabim.
Ku ishe ti kur nuk e ndjeja më trupin tim?

Pyes veten: Ku isha unë?
Ku isha unë kur dikush ty të donte më shumë?
Pyes veten: Ku isha unë?
Ku isha unë kur harrove se të doja pafund?

Ku ishe ti kur unë urreja veten pa ty?
Ku ishe ti kur dhe njëherë s’do flinim të dy?

Ku ishe ti kur unë besoja tjetër njeri?
Ku ishe ti kur unë kërkoja pak dashuri?

TEKSTIN E PLOTË TË KËNGËS MUND TA LEXONI KËTU