(Foto që ka bërë historinë): Duke marrë nusen në Shqipëri, e shkrepur në vitin 1939

Kjo foto është shkrepur në vitin 1939 në Shqipëri, nga Gerhard Kiesling dhe mban mbishkrimin: “Duke marrë nusen!”/ObserverKult