Hesse: Nëse për lumturinë tënde të duhet leja e dikujt tjetër, je vërtet një mjeran!

Hermann Hesse

ObserverKult ua sjell disa thënie të zgjedhura:

Për të qenë të lumtur, nuk duhet të merremi shumë me të afërmit./ Albert Camus

Nëse për lumturinë tënde të duhet leja e dikujt tjetër, je vërtet një mjeran./ Hermann Hesse

Kam frikë të jem i lumtur. Sepse sa herë që jam i lumtur, ndodh diçka e keqe./ Charles M. Schulz

Optimisti është një budalla i lumtur, pesimisti është një budalla i palumtur./ Georges Bernanos/

ObserverKult

—————————-

LEXO EDHE:

SUKSESI: RRËZOHU 7 HERË E NGRIHU 8 HERË!

Suksesi: ObserverKult ju sjell disa thënie të zgjedhura për te:

Rruga te suksesi dhe rruga drejt dështimit janë pothuajse gjithnjë e njëjta.” – Colin Davis

Suksesi zakonisht u shkon atyre që janë duke e kërkuar.” – Henry Thoreau

Mundësitë nuk ndodhin, ne i krijojmë.” – Chris Grosser

Mos ki frikë të heqësh dorë nga e mira për të shkuar drejt një të mire më të madhe.” – John Rockefeller

Kam zbuluar se sa më shumë punoj, aq më shumë fat kam.” – Thomas Jefferson

Mos u bëj një njeri suksesi, bëhu një njeri vlerash.” – Albert Einstein

Sukses do të thotë të kalosh nga dështimi në dështim pa e humbur entuziazmin.” – Winston Churchill

Nëse nuk do të rrezikosh të zakonshmen, duhet të përshtatesh me të.” – Jim Rohn

Ata që janë aq të çmendur sa mendojnë se do ndryshojnë botën, ata e bëjnë.” –Anonim

Mos lër frikën e humbjes të jetë më e madhe se dëshira për të fituar.” – Robert Kuyoaski

Sukseset më të mëdha nuk ndodhin brenda natës, kërkojnë kohë.” – Steve Jobs

I vetmi limit për arritjet e së nesërmes, janë dyshimet e së tashmes.” – Franklin Roosvelt

Luftëtari i suksesshëm është një njeri mesatar por i fokusuar.” – Bruce Lee

Nuk ka sekrete për suksesin. Është rezultat i përgatitje, punës së shumtë dhe mësimit nga dështimi.” – Colin Powell

Nuk mund të të jap formulën e suksesit, por të jap formulën e dështimit që është t’i kënaqësh të gjithë.” – Herbert Suope

Suksesi nuk është çelësi i lumturisë. Lumturia është çelësi i suksesit. Nëse e do atë që  bën atëherë do jesh i suksesshëm.” – Albert Schveitzer…

TEKSTIN E PLOTË MUND TA LEXONI KËTU