Jamarbër Marko: Ditët e shkuara po rrallohen

Ditët e shkuara po rrallohen.
Ato që vijnë pasqyrojnë dhe thyhen.
Është sheshi i së tashmes
Ku bota duke u rrotulluar zvogëlohet.
Deri sa të takojë të panjohurën
Ku do të përplaset
Për t’u kthyer sërish.

LEXO EDHE: Jamarbër Marko: Në dhomën time te tavolina e vogël