Juliana Pasha: Për ty unë nuk do qaj… (teksti dhe kënga)


Unë në mendjen time
sonte kam dyshime,
se ti po kërkon diçka nga unë.
Lëmsh më bëhet koka, edhe dashuria
kur kalon ti para syve t’mia.

Sa herë ma hedh shikimin
unë e humb durimin,
çmendet zemra në zili,
nesër nuk i dihet.
Dhe ky është fiks momenti
ti fatin tim
në dorë e ke tani.

Nuk do qaj, qaj, qaj
jo për ty unë nuk do qaj
dhe pse ndjehem e vetmuar
sonte nuk kam faj.
Nuk do qaj, qaj, qaj vajze e vogël më nuk jam
zemren time po e ngrohe
hopa do të mbaj.

Nata është e shkurtër
dhe s’ka kohë për pakte
çdo minutë që ikën na kushton/
Nuk të bën derman ty
as filozofia,
të ndryshosh gjithë rregullat e mia.

Sa herë ma hedh shikimin
unë e humb durimin,
çmendet zemra në zili,
nesër nuk i dihet.
Dhe ky është fiks momenti
ti fatin tim
në dorë e ke tani.

Nuk do qaj, qaj, qaj
jo për ty unë nuk do qaj
dhe pse ndjehem e vetmuar
sonte nuk kam faj.
Nuk do qaj, qaj, qaj
vajze e vogël më nuk jam
zemren time po e ngrohe
hopa do të mbaj.