Gibran: Nëna është gjithçka – ngushëllimi ynë në pikëllim, shpresë në mjerim dhe fuqi në dëshpërim

dashuria nga khalil gibran

Khalil Gibran:

“Nëna është gjithçka – ajo është ngushëllimi ynë në pikëllimin, shpresa jonë në mjerimin tonë dhe fuqia jonë në dëshpërim; është burimi i dashurisë, mëshirës, dhembshurisë dhe faljes. Ai që humbet nënën e vet humb një shpirt të pastër që e bekon dhe e mbron vazhdimisht!”/

ObserverKult