“Lemza”, “Kafe Flora”, S’ma njohe zemrën”… këto janë këngët më të famshme të Agim Krajkës

I njohur si “kompozitor i rinisë”, mjeshtri Agim Krajka la pas një trashëgimi të çmuar muzikore, një pasuri të pakohë që është provë e gjallë e kulturës dhe dashurisë për artin. Kompozimet e tij të panumërta nuk i ka zbehur as koha, as prurjet e gjeneratave të reja dhe as trendet bashkëkohore të muzikës.

Emocionet e këngëve “të atyre viteve” janë njësoj të forta, mjafton të shihni komentet e njerëzve plot mall dhe nostalgji për krijmtarinë e pazëvendësueshme. Në listën më poshtë, do të gjeni një pjesë të mirë të këngëve më të famshme të kompozuara nga “Mjeshtri i Madh”, Agim Krajka i cili muaj më parë u nda nga jeta në moshën 84-vjeçare, transmeton ‘anabelmagazine.com’.

“Këngët e Rinisë”

“Gjyshes”

https://youtube.com/watch?v=bDpxLrlqG3c

“Nuk jam vetëm”

“Më dhe dritë nga syri yt”

“S’ma njohe zemrën”

https://youtube.com/watch?v=ZSyewjz927g

“Pranë të ndjej kudo”

“Nuk të harroj”

https://youtube.com/watch?v=We62R5fXDUw

“Të kërkoj”

https://youtube.com/watch?v=xPKBsUpSw6s

“Kafe Flora”

https://youtube.com/watch?v=QM_qKZndam8

“Lemza”

https://youtube.com/watch?v=KHpTHb1Ag_U

“Shokut tim”

Lexo edhe:


AGIM KRAJKA, ARTISTI QË KURRË NUK HARROHET