Manjola Nallbani: Në erresirë pa mbarim… qajmë të dy (teksti dhe kënga)

Mos i fshi ti lotët
mos jeto tek unë.
Në errësirë pa mbarim – qaj dhe unë.
Më fiket zëri- tek emri yt.
Jeton pa mua- ti
Më fiket zëri- një jetë pa gjumë.
Dhe mbeta vetëm unë.

Se gënjen me veten- s’të gënjej as ty
Në erresirë pa mbarim – qajmë të dy.
Më fiket zëri- tek emri yt
Jeton pa mua- ti
Me fiket zëri- një jetë pa gjumë
Dhe mbeta vetëm unë.

ObserverKult

——————

Lexo edhe:

Manjola Nallbani: Ik, të lutem largohu (teksti dhe kënga)