Monroe: Motrat janë miket më të mira në botë!

Marylin Monroe:

“Kjo jetë është ashtu siç e bënë vetë. Pavarësisht të gjithave, ndonjëherë do të bëni ndonjë rrëmujë, është një e vërtetë universale. Por pjesa e mirë e kësaj është se ju do të vendosni se si do ta bëni atë. Por mos harro, disa vijnë, disa shkojnë. Ata që qëndrojnë me ju në gjithçka – ata me të vërtetë janë miqtë tuaj më të mirë. Mos i braktis kurrë ata.

Mos harro gjithashtu se motrat janë miket më të mira në botë. Sa për të dashurit, ata do të vijnë dhe do të shkojnë gjithashtu. Dhe zemër, e urrej të ta them këtë, por një pjesë e tyre – në të vërtetë, shumica prej tyre do të ta thyejnë zemrën, por ju nuk bën të hiqni dorë, sepse nëse hiqni dorë, nuk do ta gjeni kurrë shpirtin binjak. Ju kurrë nuk do ta gjeni atë gjysmën që ju bën të plotë dhe që vlen për gjithçka.

Vetëm se ju dështoni një herë, nuk do të thotë që ju do të dështoni në gjithçka. Vazhdoni të përpiqeni, vazhdoni dhe gjithmonë, gjithmonë, gjithmonë besoni në veten tuaj, sepse nëse ju nuk e bëni, atëherë kush do ta bëjë, e dashur? Kështu që mbajeni kokën lart, mbani mjekrën lart dhe më e rëndësishmja, vazhdoni të buzëqeshni, sepse jeta është një gjë e bukur dhe ka kaq shumë gjëra për tu buzëqeshur.”

ObserverKult

Lexo edhe:

SË SHPEJTI, NJË DOKUMENTAR RRETH VDEKJES SË MARILYN MONROE

monroe