Mos prit… momenti asnjëherë nuk do të jetë i duhuri

ObserverKult ua sjell disa thënie nga autorë të ndryshëm:

Nëse presim deri sa të jemi gati, do të presim deri në fund të jetës sonë./ Lemony Snicket

Mos prit. Momenti asnjëherë nuk do të jetë i duhuri./ Napoleon Hill

Të priturit dhe të shpresuarit janë tërësia e jetës, dhe sapo të realizohet një ëndërr ajo shkatërrohet./ Gian Carlo Menotti

Sa shumë nga jeta e njeriut është humbur në pritje./ Ralph Waldo Emerson

Çfarëdo që jemi duke pritur – paqe të mendjes, kënaqësi, mirësi, ndërgjegjen e brendshme të begatisë së thjeshtë – me siguri do të vijë tek ne, por vetëm kur të jemi gati të pranojmë atë me një zemër të hapur dhe mirënjohëse./ Sarah Ban Breathnach

Pritja është ndryshku i shpirtit./ Carlos Ruiz Zafon

Mos prit! Fillo sot ëndrrat tua, impulset tua, dëshirat tua, momentet tua të veçanta. Sepse ky është momenti yt./ Mary Anne Radmacher

Nëse pret të bësh çdo gjë derisa është e sigurt se është mirë, mbase asnjëherë nuk do të bësh shumë. /Win Borden

I hap krahët – sot. Përse të presësh / Jonathan Lockwood Huie

Nëse prisni, e gjitha që ndodh është se plakeni. /Mario Andretti

Të dish si të presësh është fshehtësia e suksesit./ De Maistre

Pritja e të përkryerës asnjëherë nuk është mençuri sikur përparimi./ Seth Godin

Nuk po prisni vetëm kot. Ka qëllim pas çdo shtyrje. /Mandy Hale

ObserverKult