Në jetën e njeriut vjen gjithmonë një çast kur duhet o të zhytet, o të notojë!

Fredrik Backman:

“…në jetën e një njeriu vjen gjithmonë një çast kur duhet o të zhytet, o të notojë, dhe asgjë tjetër s’ka më rëndësi….
Koha gjithnjë lëviz me të njëjtën shpejtësi, vetëm ndjenjat kanë shpejtësi të ndryshme. Çdo ditë mund të barazohet me një jetë të tërë ose me një rrahje të vetme zemre, në varësi të personave me të cilët e kalojmë atë…”
(Nga “Qyteti i arinjve”)/ ObserverKult