Nëna është personi i vetëm në botë që të do para se të të shohë

ObserverKult ua sjell disa thënie nga personalitete të njohura:

Kemi lindur nga dashuria; dashuria është nëna jonë./Rumi

Dashuria e nënës është paqja. Nuk ka nevojë të fitohet, nuk ka nevojë të meritohet./ Erich Fromm

Në veshët e një fëmije, fjala “nënë” është magjike në të gjitha gjuhët./ Arlene Benedict

Kur je nënë, nuk je kurrë vetëm në mendimet e tua. Një nënë gjithmonë duhet të mendojë dy herë. Një për vete dhe një për fëmijën e saj./ Sophia Loren

Dashuria e nënës nuk vjetërohet kurrë./ Seneka

Dashuria e nënës të çliron./ Maya Angelou

Nëna është personi i vetëm në botë që të do para se të të shohë. /Johann Heinrich Pestalozzi

ObserverKult