Nexhmije Pagarusha: Dashnor tu bana…(teksti dhe kënga)

Dashnor tu bana
unë ty moj lule
rrezet si hana
n’zemër mi prune.

Prej larg t’shikjojsha
si rrezja djellit
kur mu afrojshe
si engjëll qiellit.

Tue kja sytë më rrinë
më ka lodhë dashnia
të kesh moj mirësinë
të rujtë perendia.

ObserverKult

Kliko edhe:

NEXHMIJE PAGARUSHA: E DEHUN JAM (TEKSTI DHE KËNGA)