Ngjashmëria mes këngës turke dhe këngës ‘E dehun jam’ të Nexhmie Pagarushës! (Video)

e dehun jam shqip dhe turqisht observerkult

Kënga e Nexhmije Pagarushës ‘E dehun jam’ është shumë e ngjashme, për të mos e thënë e njëjtë me këngën turke “Her akşam votka rakı şarap” të këngëtarit turk Dario Moreno.

Ju ftojmë t’i dëgjoni të dyjat:

Dario Moreno
Nexhmije Pagarusha

Për më shumë rreth Dario Moreno klikoni KETU

ObserverKult

NEXHMIJE PAGARUSHA: E DEHUN JAM (TEKSTI)

E dehun jam
kambët s’më mbajnë
Po më mundon
nji dashuri

Tash për çdo natë
pi raki edhe verë
Gjithken që e helmojnë
por mu po më ngushllon
Ti mundesh me m’shpëtu
të lutem m’ndihmo
Se jetën ma helmoj
ky sharap sharap

Çdo kohë
po t’shoh t’përqafuem me te
Si s’pate pak mëshirë
Me m’lanë në kohë ma t’mirë
Kur t’gjitha ty ti dhash
Prej kah kjo pabesi
Pse puthjet haram m’i ke ba

Kambët s’më mbajnë
sa fort kam pi
Dru se po vdes
pa dashuri

Tash për çdo natë
pi raki edhe verë
Gjithken që e helmojnë
por mu po më ngushllon
Ti mundesh me m’shpëtu
të lutem m’ndihmo
Se jetën ma helmoj
ky sharap sharap

Çdo gotë po t’shoh
t’përqafuem me te
Si s’pate pak mëshirë
Me m’lanë në kohë ma t’mirë
Kur t’gjitha ty ti dhashë
Prej kah kjo pabesi
Se puthjet haram m’i ke ba

E dehun jam
kambët s’më mbajnë
po më mundon
nji dashuni
oh sa fort kam pi
kambët s’më mbajnë
O sa e dehun
qenkam lodh për jetë
Jo jo hala do’t pi
Jo o sa e dehun jam
Kambët s’më mbajnë

ObserverKult