Orinda Huta: Nisu, arratisu se këtu nuk ke jetë…(teksti dhe kënga)

Sot fytyrën po e laj,
duart laj nga një dështim,
për vazhdim e përmirësim,
nuk ka më inspirim.
Këtë adresë nga sot harroje
rrugën time tek kaloje,
ky qytet për ty nuk vuan,
rrënjet tua su thelluan,
veç pas saj, maskara!

Nisu, arratisu se këtu nuk ke jetë,
nisu, arratisu tek një tjetër e shkretë,
vetëm larg meje të jetë, larg prej meje…
Nisu arratisu se diçka do të kërcasë,
se më nuk ka më reagime që do të mundem t’i mas,
derën do ta përplas, derën pas teje…

Asgjë s’do t’më ngulfas, ditën pas teje…

Sot fytyrën po e laj,
duart laj nga një dështim,
për vazhdim e përmirësim,
nuk ka më inspirim.
S’jam e vyshkur për ndryshime,
ende e aftë për fluturime,
nuk ka fjalë shpëtimtare,
s’ka as puthje tradhëtare,
veç pas saj, maskara.

Nisu, arratisu se këtu nuk ke jetë,
nisu, arratisu tek një tjetër e shkretë,
vetëm larg meje të jetë, larg prej meje…
Nisu arratisu se diçka do të kërcasë,
se më nuk ka më reagime që do të mundem t’i mas,
derën do ta përplas, derën pas teje…

ObserverKult


Lexo edhe:

ORINDA HUTA: TANI E DI SE SA TË DUA (TEKSTI DHE KËNGA)

Tani e di
jetoj me frymën tënde çdo ditë
Tani e di, se sa të dua
po këndoj për ty, shpirti yt është zëri im
në parajsë më çojnë buzët e tua

Se dua të të puth çdo mbrëmje deri në mëngjes
Dua të të them të dua, dhe pastaj të vdes
Se dua të të puth çdo mbrëmje deri në mëngjes
Dua të të them të dua, dhe pastaj të vdes

Të dua, të dua, të dua, të dua, të dua
dhe ti e di mirë, ti e di mirë
qaj, qaj, qaj, qaj dhe qesh ku je ti?
Të dua, të dua, të dua, të dua, të dua
dhe ti e di mirë, ti e di mirë
qaj, qaj, qaj, qaj dhe qesh ku je ti?

Tekstin e këngës së plotë mund ta lexoni KËTU:

ObserverKult