Pamje të rralla, si dukej Shqipëria në vitin 1993 (video)

Regjistrimet e këtyre pamjeve në Tiranë e më gjerë dhe që sot duken ‘të pabesueshme’, na kthejnë në vitin 1993… 

Fjalët janë të tepërta… shihni pamjet e mëposhtme…

———————————

Lexo edhe:

SHQIPËRIA E VERIUT MË 1940: PAMJET QË TREGOJNË SE SI ISHTE JETA ATËHERË…

ObserverKult