Ra ky mort dhe e pamë se kombi shqiptar është mbi kushtetutat!

Blerim Latifi, filozof:

“Ra ky mort dhe e pamë se kombi shqiptar është mbi kushtetutat që shkruajmë andej e këndej, është mbi kufijtë politikë e administrativë që janë vendosur dikur, e mbi kufijtë shpirtnorë që duan t’i vendosin tash.”/ ObserverKult