Rosela Gjylbegu: Ma kthe jetën time (teksti dhe kënga)

Ma kthe t’i prapë jetën time… interpreton Rosela Gjylbegu

Ti nuk e di jo
të ndihesh tjetra
mëkatare përfolur t’jesh
me një perde dyshimi mbuluar t’i ngado, ngado.
Se kupton ti të jesh tjetra si nga djalli largohen pa fjalë
e pa denjë e pa vlerë braktisesh pa faj
Nga vështrimet e tyre t’i stepesh
dhe hije jetën jeton e me kot t’i besimin të kthehet e kërkon
dhe kafshon
Se kupton t’i të jesh tjetra si nga djalli largohen pa fjalë
e pa denjë e pa vlerë braktisesh pa faj.

Nënshtrohem, marrosem
e më djeg prapë
flaka jote
Verbohem, vetmohem
ma kthe t’i prapë, kthema jetën time.
Ti nuk e di jo
të ndihesh tjetra
mëkatare përfolur të jesh
me një perde dyshimi mbuluar t’i ngado, ngado.
Se kupton t’i të jesh tjetra si nga djalli largohen pa fjalë
e pa denjë e pa vlerë braktisesh pa faj
Të jem e vetmja dhe vetëm unë
të prehem si asnjeherë te ti.

Nënshtrohem, marrosem
e më djeg prapë
flaka jote
Verbohem, vetmohem
ma kthe t’i prapë jeten time.
Kthema jetën time
Nënshtrohem marrosem
e më djeg prapë flaka jote
Verbohem, vetmohem
ma kthe t’i prapë jetën time
Verbohem, vetmohem
ma kthe t’i prapë
kthema jetën time
kthema jetën, jetën time.

————————————————————————————

LEXO EDHE: Rosela Gjylbegu: Të dua edhe pse s’mjafton (teksti dhe kënga)

Rastësia ty të sjell tek unë
Të kujtoj më detyron
Sikur të isha një pasqyrë
Për sytë e tu
E të shikosh.

Se je loti që vret
Dhimbjen ledhaton
Ti je ndjenja që flenë
Dhe sot
Sa e dua tek unë
Zërin ta dëgjoj
Do mbetet dëshirë
Kjo dashuri.

Ndonjëherë unë ndjehem bosh
Sa shumë
Ndonjëherë dhe s’e pranoj
Jo
Ka momente më mungon pa fund
Por të dua
Edhe pse s’mjafton.

Se je loti që vret
Dhimbjen ledhaton
Ti je ndjenja që flen
Dhe sot
Sa e dua tek unë
Zërin ta dëgjoj
Do mbetet dëshirë
Kjo dashuri.

TEKSTIN DHE KËNGËN E PLOTË MUND TA GJENI DUKE KLIKUAR KËTU