Rrona Nishliu: Më lerni të qajë (teksti dhe video)

Ju ftojmë të dëgjoni këngën “Më lerni të qajë”- Suus, të Rrona Nishlit, e cila na prezantoi denjësisht në Eurovizion , në vitin 2021.

Ëëë… në këtë botë
Ku dashuria s’jeton më
Koha më për ne s’ka kohë,
Jo-o, jo-o-o-o-o…
Koha më, për ne s’ka kohë.

Ateroj… aeroplani im…
Në pistë pa drita t’shpirtit tënd,
Me bërryla ngjiten sot,
Ata që dje s’jetonin dot.

Por të djeshmet s’kanë rëndësi,
Nga detëra të trazuar u përpinë,
Ëëë…të nesërmet nuk do t’sjellin gjë
Vec shpresë pa shpresë e marrëzi.

Më lerni të qajë, qajë, qajë
Se k’të gjë më së miri di ta bëj tani!
Se k’të gjë, më së miri di ta bëj tani.

Më lerni të qajë, qajë, qajë
Se k’të gjë më së miri di ta bëj tani!
Se k’të gjë, më së miri di ta bëj tani.

ObserverKult

Kliko edhe:

ANXHELA PERISTERI: MBAJ VETEN FORT TË MOS QAJË… (TEKSTI DHE KËNGA)

Anxhela Peristeri të qajë

Mbaj veten fort të mos qajë.
Ah… pa faj e burgosur, unë tani jam.

Ai nuk të meriton.
Jo ty, jo ty.
Ai engjëll është demon.
Për ty, për ty.

Si në pranga shtrëngon,
Mendjen time pushton,
Gjakun tim ti lëviz dhe ndalon.

Jam e çmendur për ty,
S’mund të jemi të dy,
E gjithë bota më thotë jo,
Veten tënde ti s’e do.
E verbër pas teje unë shkoj…
Po e them unë prapë, ah,
Pranoj, për ty vdes dhe jetoj.

Ai nuk të meriton,
Jo ty, jo ty.
Ai engjëll është demon,
Për ty, për ty.

Si në pranga shtrëngon,
Mendjen time pushton,
Gjakun tim ti lëviz dhe ndalon.

Jam e çmendur për ty.
S’mund të jemi të dy.
E gjithë bota më thotë jo.
Veten tënde ti s’e do.

Kliko për ta dëgjuar këngën KETU

ObserverKult