Ti s’më jep kohë për t’u menduar (teksti dhe kënga)

Ti s’më jep kohë për t’u menduar, intepreton: Ledina Çelo

Lart në qiell, si aromë
Zëri im, mbërrin tek ti
Ti nuk më sheh
Por më ndjen, më kërkon
Ti vjen ngadalë
E më shtrëngon

Loja atë natë ka filluar
Atë natë kur të dy u pamë në sy
Jo, nuk më flet
Fryma jote më mbulon
Më ndez në shpirt
Si këngë

Më bën të ndjehem çupëlinë
Drithëroj
Jemi të dy dhe kjo mjafton
Jeta këtu sërish fillon
Ti s’më jep kohë
Për t’u menduar

Ore e çast e dashuruar
Si melodi, le të vazhdojë
Të mos ndalojë
Përse, na duhen ne premtimet
Ti si një Diell
Ndizesh fort

Kur vij të pres, ti më kërkon
Me një gjest më pushton
Nuk jam e lirë pa ty
Më bën të ndjehem çupëlinë
Drithëroj

Si dy fëmijë, ne kemi frikë
Që lojën ta fillojmë
Jo, s’kemi kohë për t’u menduar
Orë e çast e dashuruar
Si melodi, le të vazhdojë
Të mos ndalojë

Më përqafo
Botën, ndalo!
Në qiell, lart një yll u ndez
Si të jetë një shenjë

Më bën të ndjehem çupëlinë
Drithëroj
Si dy fëmije, ne kemi frikë
Që lojën ta fillojmë
Jo, s’kemi kohë për t’u menduar
Orë e çast e dashuruar

Si melodi, le të vazhdojë
Të mos ndalojë…

Ledina Çelo: Ti s’më jep kohë për t’u menduar

LEXO EDHE: Ledina Çelo: Gaboja, ti kërkoje tjetër… (teksti dhe kënga)

Këtu nën lëkurë jeton një shpirt
që ti s’e njohe kurrë.
Dhe sytë prek ngadalë,
mbushur me dritë,
Që kurrë s’e pe ti jo.

Unë ditë për ditë u tjetërsoja,
Doja t’i ngjasoja asaj,
Unë ditë për ditë për ty ndryshoja,
Sa gaboja… Po pse të jem ajo?

Gaboja…
Ti kërkoje tjetër emër.
Gaboja…
Unë jetoja si një tjetër,
Sa e rëndë të zgjohesh vetëm.
Po paguaj të vërtetën,
Gaboja…
Mbi mëkate flija se të doja…

Nga po kjo këngëtare: Ledina Çelo: Jo, nuk të dua (teksti dhe kënga)