Ahmet Selmani: Lutje për Shqipërinë dhe Kosovën

para dhe pas ahmet selmani
(ose kujtesë për thikën e ngulur në mes)


Ynëzot
bëje Shqiprinë t’i mbajë sytë
nga Kosova
dhe Kosovën t’i mbajë sytë
nga Shqipëria
e të kujtohen se janë një trup
i ndarë më dysh
e ta heqin thikën e vjetër që u rri
ngulur në mes
amin

ObserverKult

Lexo edhe:

AHMET SELMANI: PAS ÇDO DASHURIE