Anjeza Shahini: Dritë e syve më ishe ti… (teksti dhe kënga)

Dritë e syve më ishe ti… intepreton Anjeza Shahini

Ta fala zemrën time
Se të pata të vetmen shpresë
merre, merre dhe shpirtin tim
atë ditë kur të vdes.

Ti merrmi krejt çka pata
E shtrëngomi në gji
Neve neve s’na ndau as nata
Veç imi ishe ti.

Lotët, lotët nëpër faqe
dora e jote më s’mi i fshinë
a e di oh si më kënaqe
kur ma fale dashurinë

Ta fala zemrën time
Dritë e syve më ishe ti
plasi, plasi kjo zemërmjera
pse s’më merr prapë në gji.

—————————————————————————————————

LEXO EDHE: Anjeza Shahini: Më ndihmo të lutem, të harroj nuk mundem… (teksti dhe kënga)

Më ndihmo të lutem
Të harroj nuk mundem
Rrugët po mbarojnë
Hapat s’dijnë nga shkojnë
E harruar vetëm
Ti po ikën vetëm.

Lamtumira po troket
Kot po lodhet sot
Nëse ti e do vërtet
Koha do ta thotë
Lamtumirën ti ti
Nuk të them të ndjej
Fryma e fundit kur të vij
Lamtumirë në tjetër jetë
E harruar vetëm…
Ti po ikën vetëm.

Më ndihmo të lutem
Të harroj nuk mundem
Rrugët po mbarojnë
Hapat s’dijnë nga shkojnë
E harruar vetëm…
Ti po ikën vetëm.

Lamtumira po troket
Kot po lodhet sot
Nëse ti e do vërtet
Koha do ta thotë
Lamtumirën ti,ti
Nuk të them të ndjej
Fryma e fundit kur të vij
Lamtumirë në tjetër jetë
E harruar vetëm…
Ti po ikën vetëm.

Lamtumira po troket
Kot po lodhet sot
Nëse ti e do vërtet
Koha do ta thot
Lamtumirën ti ti
Nuk të them të ndjej
Fryma e fundit kur të vij
Lamtumirë në tjetër jetë…

—————————————————————————————

LEXO EDHE: Anjeza Shahini: E ndjej në çast një mall (teksti dhe kënga)

Kur vjen në shpirt një dashuri
Sa e çuditshme duket vetja
E ndjehesh krejt tjetër njeri
E sa e shtrenjtë të duket jeta.

E ndjehesh tjetër njeri
E shtrenjtë të duket jeta
Kjo ndjenjë si një magji
Sa larg nga e vërteta…

Kaloj në rrugë shpesh e hutuar
Më shikojnë dy hapa larg
Si çdo njeri i dashuruar
Në sy mbaj veç një imazh.

TEKSTIN E PLOTË MUND TA GJENI KËTU