Antologjia e poeteve shqiptare “Magma”: Intervistë me përpiluesen dhe përkthyesen Vlora Konushevci (VIDEO)


Lexo edhe:

ANTOLOGJIA E POETEVE SHQIPTARE “MAGMA”: POROSITENI ONLINE !

ObserverKult