(Video) Takim poetik me Ag Apollonin/ Festivali Poetik i Prishtinës 2

Ju ftojmë ta ndiqni Takimin poetik me shkrimtarin Ag Apolloni, mbajtur në Natën e parë të Festivalit Poetik të Prishtinës.

Gjatë takimit kishte diskutim me autorin dhe lexim poetik.

ObserverKult


Lexo edhe:

(VIDEO) HOMAZH PËR ADEM GASHIN/ FESTIVALI POETIK I PRISHTINËS