Dren Abazi: S’të harroj, do t’më jesh në kujtime (teksti dhe kënga)

Lamtumirë hije o e bukra vashë
unë do të vetë tash o hije në vend të largët

Më vjen keq vasho që nuk u pamë
dhe pa m’dhanë besë
vashë na duhet me u nda

Por besoj se netët nuk na janë harru
t’përqafum qe i kemi kalu

Lamtumirë moj syzeza e ime
s’të harroj do t’më jesh në kujtime

Por besoj se netët nuk na jane harru
t’përqafum që i kemi kalu

Lamtumirë hije o e bukra vashë
unë do të vete tash o hije në vend të largët