Flutur Mustafa, pjesë e Antologjisë së poeteve shqiptare “Magma”

flutur mustafa

Flutur Mustafa është pjesë e Antologjisë së poeteve shqiptare “Magma”, përpiluar dhe përkthyer nga Vlora Konushevci dhe botuar nga SHB “Littera”, Prishtinë.

Flutur Mustafa Pllana u lind në Ulqin, Mali i Zi. Ka përfunduar studimet master në degën e të Drejtës Ndërkombëtare në Universitetin e Prishtinës. Bashkëthemeluese e iACT dhe bashkëthemeluese e Festivalit të Parë të Filmit në Ulqin – Seanema.

Flutur Mustafa ka botuar tri përmbledhje me poezi: “Pertej Lajthitjes” 2014; “Na dy” – 2017, “Andje” – 2018.
Është edhe themeluese e “Ndjenjë n’Kornizë”.

ardita jatru ardiana shala prishtina alma braja Antologjia e poeteve shqiptare Magma

Në “Magma” tridhjetë poete nga gjithë hapësira shqiptare përmes vargjeve të zgjedhura, flasin në gjuhën shqipe dhe angleze.

Do të gjeni aty poezi nga:

Alma Braja, Ardiana Shala Prishtina, Ardita Jatru, Arjola Zadrima, Blerina Rogova Gaxha, Dije Demiri Frangu, Drita Ademi, Donika Dabishevci, Edi Shukriu, Emine Maliqi, Enkeleda Ristani, Entela Kasi, Erenestina Gjergji Halili, Fakete Rexha, Flutur Mustafa, Herman Hera Çuka, Ilire Zajmi, Leonora Buçinca, Lindita Ahmeti, Manjola Brahaj Halili, Mimoza Ahmeti, Naime Beqiraj, Nora Prekazi, Nurie Emrullai, Puntorie Muça Ziba, Rita Filipi, Dije Lohaj, Vjollcë Berisha, Vlora Ademi dhe Vlora Konushevci.

Librin mund ta porosisni në ObserverKult.

Lexo edhe:

ANTOLOGJIA E POETEVE SHQIPTARE “MAGMA”: POROSITENI ONLINE !