Gerhard Pregapuca: Kam marrë pjesë n’varrimin tënd dashuri…

iden poezi nga gerhard pregapuva nese martohemi observerkult

Kam marrë pjesë në varrimin tënd dashuri.
Me duart e mia të kam futur nën dhe.
Ti kam bërë të tëra homazhet një e nga një
Për të t’harruar natyrisht e kam bërë.
Por përkujtimoret nuk dita ku të t’i lë.

ObserverKult


Lexo edhe:

GERHARD PREGAPUCA: JA, EDHE PAK, ZEMRA IME!