Kipling: Ai që ecën i vetëm, gjithmonë mbërrin më larg se ata që ecin në turmë

ObserverKult ua sjell disa thënie të Rudyard Kipling:

Nëse nuk arrin çfarë dëshiron, kjo është shenja që nuk e dëshiron mjaftueshëm.

Kemi një million arsye për të humbur, por asnjë justifikim.

Një zemër guximtare dhe një gjuhë e sjellshme. Këto duhet ta udhëheqin njeriun nëpër xhunglën e jetës.

Asnjëherë mos shiko pas, sepse mund të biesh nga shkallët.

Ai që ecën i vetëm, gjithmonë mbërrin më larg se ata që ecin në turmë.

Nga gjithë gënjeshtrat nëpër botë, ndonjëherë më të këqijat janë frikërat e tua.

ObserverKult