Rosela & Redoni: Do të vijë, do të marr nuse…(Teksti dhe kënga)

Pikoj vesa e mëngjesit,
Hapi dielli sy’n e zjarrt
Nëpër fush ç’ta ndieva hapin,
O djalo!

Bëj të them një fjalë të ëmbël,
Po ti ikën bëhesh erë,
Rend e qesh por si një flutur
Nëpër fushën ton të gjerë.

Ref:
Do të vijë si fllad i majit,
Do t’më gjesh si lule fushe
Faqet ç’mu bën flakë të kuqe,
kur më the “Do të marr nuse”.

Do të vijë si fllad i majit,
Do të gjejë, moj lule fushe
Faqet ç’tu bën flakë të kuqe,
kur të thash “Do të marr nuse”.

Do të vijë, do të marr
Do të vijë unë pranë teje
të të marr
do të marr…
Do të marr!

Kliko edhe në:

REDON MAKASHI & MIRA KONÇI: DO TË KALOJNË VITET… (TEKSTI DHE KËNGA)