50 vjetori i rithemelimit të Institutit Albanologjik, flet Lulëzim Lajçi-sekretar shkencor (Video)

Instituti Albanologjik i Prishtinës para disa ditësh shënoi 50-vjetorin e rithemelimit.
Për këtë aktivitet, por edhe për punën dhe projektet e këtij instituti flet Lulëzim Lajçi, sekretar shkencor.