Bukowski: Dashuroni…ndjesia më e bukur në botë është kur përqafon dikë

Thënie nga Charles Bukowski:

Një nga ndjesitë më të bukura në botë është kur përqafon dikë dhe ai person të shtrëngon akoma më fort mbrapsht”.

Shpreheni atë që ndjeni. Mos kini frikë nga pasojat, sepse koha nuk fal asnjë. Dashuroni, urreni, shpreheni çdo emocion të fortë që po përjetoni. Njerëzit janë spektakli më i bukur në botë, dhe për të cilin nuk paguhet ndonjë biletë”.

“Çfarë ka më së shumti rëndësi, është aftësia juaj për të ecur përtej zjarrit.”/ ObserverKult