In Memoriam: Basri Çapriqi, mediterani postmodern i letrave shqipe (Video)

Video-kronikë përkujtimore për jetën dhe veprën e njërit prej poetëve më përfaqësues të brezit të viteve ’80 të shek. XX të letërsisë shqipe, Basri Çapriqi.

Flasin: Sazana Çapriqi, Sali Bashota, Serafina Lajçi dhe Milazim Krasniqi.