Promovimi i librit të Primo Shllakut “Nji letërsi tjetër” (video)

primo

Ju ftojmë të ndiqni promovimin e librit të Primo Shllakut “Nji letërsi tjetër”, në Shkodër. Flasin Donika Dabishevci dhe Viola Isufaj