Refugjatë shqiptarë në Selanik më 1913 (Foto)

Në këto fotografi shihen refugjatët shqiptarë nga Srtumica në kampin e Selanikut në shtator të vitit 1913.

Fotografitë në fjalë janë realizuar nga Albert Kahn./konica.al

LEXO EDHE: Fotografi nga jeta dhe rolet e aktorit tonë të madh, Guljelm Radojës