Tuana, 10-vjeçarja që ka lexuar 400 libra (video)

Tuana Çitaku, është lexuesja e vitit në Komunën e Prishtinës.

Dhjetë vjeçarja prishtinase, nxënëse e klasës së gjashtë, fitoi çmimin “Bibliobibuli” për vitin 2018/2019, çmim ky të cilin e ka ndarë organizata ETEA dhe biblioteka “Hivzi Sulejmani”.

Për numrin e librave të lexuar, tematikën, zhanrin, si dhe mbresat që ka marrë prej tyre,  flet vetë Tuana në intervistën në vazhdim: