Kosova në Panairin e Librit në Frankfurt (video)

Nga 10 deri me 14 tetor u mbajt një ndër panairet më të rëndësishme të librit në mbarë botën, Panairi i Librit në Frankfurt.

Tash e disa vite botuesit kosovarë po marrin pjesë në këtë panair nën ombrellën e Shoqatës së Botuesve të Kosovës. Por,  se si ka shkuar panairi dhe se si është promovuar produksioni ynë letrar më shumë do të na tregoj Edon Zeneli, kryetar i sapozgjedhur i Shoqatës së Botuesve të Kosovës.

Ndiqeni videon në vazhdim: