Promovimi i librit “Fjalë të bukëta” të Emin Z. Eminit (Festivali Poetik i Prishtinës) VIDEO

Ju ftojmë të ndiqni promovimin e librit “Fjalë të bukëta” të Emin Z. Eminit, botuar nga LITTERA, që u mbajt në natën e tretë të Festivalit Poetik të Prishtinës.

Për librin folën studiuesi Emin Kabashi dhe poeti Adem Gashi për të vazhduar me një bisedë mes botueses Donika Dabishevci dhe autorit të librit Emin Z. Emini.

ObserverKult


Kliko edhe:

(VIDEO) FESTIVALI POETIK I PRISHTINËS/MBRËMJA E MADHE POETIKE

HOMAZH PËR XHEVDET BAJRAJN NË FESTIVALIN POETIK TË PRISHTINËS (VIDEO)

HOMAZH PËR ESAD MEKULIN NË FESTIVALIN POETIK TË PRISHTINËS (VIDEO)

VIDEO: MBRËMJE POETIKE ME AGIM VINCËN NË FESTIVALIN POETIK TË PRISHTINËS